Over TCI

The Continence Institute (TCI) biedt opleidingspaketten aan institutionele klanten, hun personeelsleden, professionele gebruikers en verzorgers over alle aspecten van continentie beoordeling, beheer en behandeling.

TCI cursussen zijn onderzocht en ontwikkeld door onze gespecialiseerde teams van gekwalificeerde continentie verpleegkundigen en worden op regelmatige basis herzien zodanig dat we kunnen verzekeren dat alle evidence based informatie de huidige standaard weerspiegelt.    

TCI cursussen zijn de basis maar ook een aanvulling op onze dagdagelijkse face-to-face trainingen welke wij aan onze institutionele ID klanten (Ziekenhuizen, Rust- en verzorgingstehuizen,...) aanbieden en verzorgen.             

Op deze manier kunnen professionele gebruikers, mantelzorgers en andere belanghebbenden zich continu bijschaven op ieder moment van de dag.

Onze continentie geschiedenis

ID incontinentiemateriaal wordt geproduceerd door Ontex, een van Europa's toonaangevende fabrikanten en verdelers van hygiëneproducten bestemd voor éénmalig gebruik. ID vloeit daarbij niet alleen voort uit de jarenlange ervaring van de onderneming in de sector, maar ook uit diverse consumenten onderzoeken en complexe laboratorium tests.

In de afgelopen 10 jaar heeft Ontex een aanzienlijke groei gerealiseerd door voort te bouwen op zijn de sterke punten zoals kwaliteit , service en innovatie . Als gevolg worden iD producten nu op grote schaal gebruikt in instellingen alsook in de Home Care markt in Europa.

Ons toegewijde team

Ontex Healthcare vindt het persoonlijk contact met zijn klanten van onschatbare waarde. Daarom bieden wij aan onze klanten een "op maat gemaakte" service. Deze ondersteuning bestaat uit een groot team mensen die zorgvuldig geselecteerd en getraind werden waardoor ze kunnen terugvallen op een uitmuntende kennis.

Iedere klant heeft een eigen Account Manager die er op toeziet dat de uitmuntende service optimaal bijft gedurende de implementatie en de duurtijd van het contract. Aanvullend hierop worden onze Account Managers bijgestaan door een team van Product Specialistes die regelmatig trainingen en ondersteuning aanbieden. Al onze Product Specialistes zijn afgestudeerde verpleegkundigen. Dit team wordt extra bijgestaan door onze Klantendienst die iedere klant telefonisch verder helpt.

Alle iD klanten zijn verzekerd van een excellente ondersteuning gedurende de looptijd van hun contract met ons. Er zijn diverse contractmogelijkheden, aansluitend bij wat de klant wenst. We vinden klantenservice uitermate belangrijk! Daarom monitoren we onze prestaties dagelijks.

Ontdek hoe u vandaag kan beginnen met het volgen van cursussen

Als bevoorrechte klant kunt u zich inschrijven en krijgt u toegang tot onze E-learning en training platform.

Begin vandaag nog bij te leren